Gespecialiseerde Pedicure

 

Als gespecialiseerde pedicure werk ik al 25 jaar aan alle soorten voeten en voetproblemen. heb meerdere jaren ervaring en kennis opgedaanĀ  in rusthuizen, saunacenter, en sinds 22 jaar ook in mijn eigen schoonheidssalon. Mede hierdoor zullen uw voeten een optimale verzorging krijgen.
Ik werk zowel manueel alsook met gebruik van professioneelĀ  pedicure materiaal zoals een frees met of zonder ontsmettingsvloeistof en bij heel veel eelt kan ook de omnicut ingezet worden. Dit is een speciaal toestel om op een veilige manier het overtollige eelt te verwijderen. Daarna volgt er nog een relaxerende voetmassage zodat u op wolkjes buiten gaat.

Heeft u last van ingegroeide nagels, eelt, eeltpitten, kloven of andere voetproblemen? Of wilt u uw voetjes eens verwennen en ze eventueel van een leuk kleurtje voorzien? Dan kan u altijd bij mij terecht voor een pedicure

 

Kan u ook zo genieten van die voetmassage na een pedicure maar vindt u deze ook altijd zo snel gedaan?
Dan kan u ook als optie een Thaise voet- en onderbeenmassage erbij vragen. Dit is een super-ontspannende massage van voeten en onderbenen, tot net boven de knie. De Thaise voetbalsem zorgt ervoor dat er een goede doorbloeding gaat zijn en dat al de spanning uit je benen gaan vloeien.

thaise voet en onderbeenmassage pedicure

Kijk op onderstaande link voor meer uitleg over de Thaise voet- en onderbeenmassage

 

http://www.huid-verjonging.be/thaise-voet-en-onderbeenmassage-schoonheidssalon-inge-tessenderlo/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *