Nieuwe verzorging

Heb net weer een cursus achter de rug en zoals gewoonlijk was het deze keer ook weer een interessante training.

Vandaag ging het over een GLYCOPEELBEHANDELING. Deze nieuwe verzorging heeft alles te maken met de pH-waarde van de huid. Gedurende deze verzorging verandert de pH-waarde van de huid met als gevolg dat de opperhuid dunner wordt en de ophopingen van talg worden vermindert.

Lanèche Glycolzuur is een fruitzuur. Het glycolzuur of fruitzuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun laagje huid te verwijderen. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord en de huid enorm wordt gestimuleerd.

De huid is na een glycopeeling beter in staat om vocht vast te houden en daarnaast worden de collageen- en elastinevezels intensief gestimuleerd. De verzorging met fruitzuren zorg daardoor niet alleen voor minder rimpels, littekens en pigmentvlekken maar u zal ook minder last hebben van acnè en onzuiverheden. De huidstructuur zal verbeteren en op langere termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend.

1 reactie op Nieuwe verzorging

  1. Heb deze verzorging vandaag ook mogen ervaren en op het moment dat de peeling wordt aangebracht, had ik een prikkend gevoel, soms sterk dan weer wat minder, afhankelijk van de plaats op mijn gelaat. Het sterkst voelde ik het op mijn kaakrand en ronde de neusvleugels. Dit prikkend gevoel verminderde toen mijn collega zacht drukkende bewegingen over mijn gelaat toepaste. Het kalmeerde het prikkelende gevoel.
    Na de verzorging voelde mijn huid heel zacht aan en je zag dat ze beter doorbloed was.
    Ben echt tevreden over het resultaat en kan niet wachten om het ook in mijn schoonheidssalon toe te passen.
    Dus klantjes, wie komt er als eerste?? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *