vakantie 2012: zonneproducten aan de helft van de prijs!

Zijn jullie op zoek naar een vakantie 2012 of hebben jullie al geboekt? Tof! Ik wens jullie dan ook heel veel plezier!!

De zon heeft een goede invloed op ons lichaam maar vergeet ook niet dat er schadelijke stralen vrijkomen. Uw ogen zien alleen het witte licht van de zon, dat samengesteld is uit alle kleuren van de regenboog. Het UV-licht is niet zichtbaar voor de ogen. De huid reageert voornamelijk op het onzichtbare UV-licht of beter gezegd UV-straling.

De UV-straling is onderverdeeld in 3 soorten:

• UVA-straling is het minst gevaarlijke. Het kan weliswaar verbranding veroorzaken maar veel minder snel dan UVB-straling.

• UVB-straling zorgt voor de pigmentatie van de huid en verdikking van de opperhuid voor een natuurlijke bescherming. Ook de vorming van vitamine D wordt gestimuleerd.

UVB-straling is echter wel de hoofdoorzaak van verbranding en van een versnelde veroudering van de huid.

• UVC-straling kan verbranding veroorzaken, maar heeft verder geen van de genoemde effecten op de huid.

Alle 3 soorten UV-straling zijn dus in meer of mindere mate verantwoordelijk voor zonnebrand. Hoe gevoelig u voor deze UV-straling bent, hangt af van uw huidtype. Hoeveel UV-straling de huid kan verdragen is afhankelijk van uw huidtype.

Om u voor deze verbranding te behoeden, zijn de profesionele zonneproducten van Lanèche uitzonderlijk aan de helft van de prijs! Kom en profiteer ervan want op=op

 

1 reactie op vakantie 2012: zonneproducten aan de helft van de prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *