Hoe het begon

Hoe het begon

Tijdens mijn jeugdjaren werd ik regelmatig uitgelachen met de vele acne en huidproblemen die ik in mijn gelaat had. Verschillende soorten zalfjes en bezoeken aan huidspecialisten liepen af met een sisser. Verkeerde diagnoses en “oplossingen” maakten het nog erger.

 

Op mijn 14de moest ik opnieuw een studierichting kiezen. Ik wou iets gaan doen wat anderen en mezelf echt zou helpen tegen huidproblemen en die vervelende acne. Zo kwam ik de studierichting bio-esthetiek tegen. Ik leerde hoe je de huid het beste kon verzorgen en hydrateren of voeden met als resultaat een gave huid.

 

Op mijn 16de kwam er de opleiding medische pedicure bij.

Er volgden nog opleidingen in lichaamsverzorgingen, nog een 7de specialisatiejaar, huidverjonging , wekelijkse stages en weekendwerk in een beautyfarm, parfumeries, …

Zo studeerde ik op mijn 19de af  als volwaardige schoonheidsspecialiste en medische pedicure.

Na een aantal jaren in een saunacenter ervaring te hebben opgedaan in verzorging en massages, ben ik in 2000 gestart met mijn eigen schoonheidssalon.

Sindsdien ben ik mij blijven bijscholen met als laatste opleiding de Japanse gelaats-, hoofd-, nek- en schoudermassage en de ear-candling massage.

Deze twee zijn toppers in het salon geworden voor wie eens echt tot rust wil komen en effe van de wereld wilt verdwijnen.

Nu geniet ik nog elke dag met passie om mijn job supergoed uit te voeren en mensen te helpen en te laten relaxen

 

Love my job 💖

Vrolijke groetjes
Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *